Hoe werkt de Slingermarkt?

Ik heb namens mijn organisatie een klus waar ik hulp bij nodig heb.

Meld je als organisatie aan en voeg je klus toe. Zowel je aanmelding als je klus zal worden gescreent, waarna je klus of klussen zichtbaar worden op deze website. Je kunt door in te loggen realtime zien hoeveel vrijwilligers zich al hebben aangemeld.

Enige dagen voor de uitvoerdatum, ontvang je de gegevens van de aangemelde vrijwilligers en kun je ze contacten om verdere afspraken te maken.

 

Ik wil alleen of met mijn collega's een klus uitvoeren.

Heb je een leuke klus gevonden? Meld je dan aan. Wil je alleen of met vrienden de klus uitvoeren, schrijf je dan (allen) in als particulier en meld je aan bij de klus. De organisatie houdt je op de hoogte.

Vertegenwoordig je een bedrijf en wil je met collega's een klus uitvoeren, met je dan als bedrijf aan. Jij wordt als contactpersoon op de hoogte gehouden voor het hele bedrijf.

 

Makelaars

Servicepunt Vrijwilligerswerk, Hengelo Promotie en De Slinger Hengelo vervullen op deze (slinger)markt een makelaarsrol. De accountmanager bedrijven en accountmanager maatschappelijke organisaties checken de aanmeldingen, ondersteunen waar nodig en houden vraag en aanbod actueel.

Past je vraag niet (precies) binnen dit platform, of heb je vragen over het aanbieden of uitvoeren van een klus, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook als je vraag ingewikkelder is en er mogelijk meerdere partijen nodig zijn om oplossingen te vinden. Bel 074-2490257 of mail info@slingermarkt.nl.

 

De kleine lettertjes

We gaan zorgvuldig om met de gegevens die je invult en waarborgen betrouwbaarheid en veiligheid. Jouw gegevens zullen uitsluitend voor de werking het platform gebruikt worden en enkel gedeeld worden met de organisaties waarvoor jij een klus uitvoert. Ze zullen niet gedeeld worden met andere partijen of voor andere doeleinden worden aangewend. Mochten hier klachten over zijn, of vermoed je misbruik; mail naar service@slingermarkt.nl.