Afbeelding Elektro installateur

Organisatie

Landgoed AlGoed

Landgoed AlGoed
burg. Stroinkstraat 411, Enschede

Over deze klus

verlopen
9:00 - 13:00
binnen
0/2

Deel deze klus

  Elektro installateur

  We bouwen in eigen beheer een nieuwe vrijwilligersruimte. Op dit moment leggen we leidingen en kabels aan en op korte termijn (eind juni, juli, )willen we de schakelaars en contactdozen installeren. Daar kunnen we hulp bij gebruiken. Wie kan ons een of meerdere dagen helpen?
  Mocht je het trouwens leuk vinden om je tent op te slaan op ons mooie terrein, kan ook!


   

  De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken als groepsruimte, cursusruimte, eetruimte etc. Naast ons eigen aanbod kunnen de ruimten ook door derden worden gebruikt voor activiteiten, als die passen bij onze doelstelling. De landschappelijke omgeving houden we zoveel mogelijk in authentieke staat. Evt. zelfs aanvullen en/of verbeteren. Op onze website kunt u alle activiteiten op ons landgoed zien. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers.

   

  Wij zoeken

  Samen met andere vrijwilligers aanleggen van stopcontacten en schakelaars, meedenken over groter geheel van electriciteit. En ben je ook ervaren in het maken van een goede tekening? Daar zitten we ook nog om te springen!