Afbeelding Gastvrouwen/ Gastheren

Organisatie

Logo Twentse Noabers
Gieterij 200, Hengelo

Over deze klus

29 nov 2019
14:00 - 18:00
binnen
0/6

Deel deze klus

  Gastvrouwen/ Gastheren

  Op 29 november hebben we de lancering van het Twentse Noaber Fonds en de 4D-Karavaan van Stimuland, weer een prachtige samenwerking. We hebben via De Slinger ruimte bij het ROC van Twente gekregen, Storkruimte hebben we tot onze beschikking om interactieve workshops en sprekers uit te nodigen.

   

  Twentse Noabers is een cooperatie van burgerinitiatieven in Twente. Samen met Leader Noord Oost/ Zuid West en Stimuland hebben we het Twentse Noaber Fonds opgericht, met hulp van De Slinger. Het Twentse Noaber Fonds helpt burgerinitiatieven met kennis, kunde, ervaring en netwerk. En als het nodig is met een beetje geld.

   

  Wij zoeken

  We zoeken Gastvrouwen en Gastheren die onze bezoekers, maximaal 180, kunnen begeleiden van de ingang ROC naar de Stork ruimte. Daarnaast vragen we om de workshops te helpen stroomlijnen. Gastvrouwen en Gastheren zijn het eerste aanspreekpunt van een workshop, zorgen dat er niet te veel en niet te weinig mensen deelnemen. En wie het leuk vindt kan helpen bij de koffie/thee en drankjes. 

   

  Ik wil helpen