Afbeelding Juridische ondersteuning

Organisatie

Logo Hengelose Gehandicapten Ontspanningsvereniging (HGOV)
Hengelose Gehandicapten Ontspanningsvereniging (HG
Bartelinkslaantje 21, Hengelo

Over deze klus

verlopen
9:00 - 12:00
binnen
1/1

Deel deze klus

  Juridische ondersteuning

  Juridische ondersteuning bij huurovereenkomst Gemeente-HGOV en bij onderverhuurder-HGOV

   

  De Hengelose Gehandicapten Ontspanningsvereniging (HGOV) heeft het Jachthuisje, als clubgebouw al 38 jaar om niet in bruikleen van de Gemeente Hengelo. Dwz dat de HGOV het Jachthuisje heeft opgeknapt, onderhouden en uitgebouwd. Sinds 1 januari 2019 ontvangt de HGOV geen subsidie meer en moet vanaf 1 maart 2020 5.475 euro huur betalen aan de Gemeente Hengelo. Als HGOV mogen we het wel onderverhuren mits het past in het bestemmingsplan.

   

  Wij zoeken

  Inmiddels hebben we een concept huurovereenkomst van de Gemeente Hengelo ontvangen die we graag door een expert, juridisch willen laten toetsen. Daarnaast zijn we in onderhandeling met een partj die het jachthuisje voor dagbesteding 5 dagen per week van ons wil huren. Daarvoor moet een huurovereenkomst worden opgesteld die aansluit bij onze huurovereenkomst met de Gemeente Hengelo. 

  Op advies van Peter Schiphorst, voorzitter van LokaalFondsHengelo, zetten we deze klus uit bij de Slingermarkt. Omdat uiterlijk midden januari de huurovereenkomsten gereed moeten zijn kunnen we niet wachten tot de slingerbeurs in Maart 2020